SPECTRUM Buken

Het leven is druk, en wordt alsmaar drukker. Herstructureren, schaalvergroting, … alles moet sneller en groter. En toch hebben onze kinderen rust en kleinschaligheid nodig. Zij herademen als de leerkracht hen individueel kent, hen volgt in studievreugde- en verdriet, mee sport en speelt, met hen de natuur verkent, … kortom, dicht bij hen staat. Zo’n leerkrachten, zo’n individuele aanpak, zo’n band met de natuur vindt u in het onderwijsproject GO! basisschool SPECTRUM.


GO! basisschool SPECTRUM plaatst kinderen en de manier waarop zij leren in het middelpunt. Wat je leert, is bepaald door de overheid en is in alle Vlaamse basisscholen hetzelfde. Daar hoeven we het niet over te hebben. Hoe je het beste leert, dat is interessant!


Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. De uitdagende en veelzijdige lessen van basisschool SPECTRUM wakkeren hun leerenthousiasme aan. Actief onderzoeken, zelf ervaren, nieuwe dingen ontdekken: al doende vergroten ze hun kennis en vaardigheden. Elk kind is anders. Elke les ook.


MAXimale kennis en MAXimaal leerplezier, dat vindt élk kind hier!


GO! basisschool SPECTRUM biedt een veelheid aan leermethodes, verscheidenheid aan opdrachten, een waaier aan begeleiding en coaching …


Ruimte om te groeien!

Sint Antoniusstraat 8, 1910 KAMPENHOUT
Tel.:  016/60.20.59

Administratief adres : Tiendeschuurstraat 17 – 1910 Kampenhout – Tel.: 016 65 54 27