Skivakantie dag 7 (vrijdag 12 april)

Onze dag verliep vandaag weer vlekkeloos. Meester Stef maakte alle kinderen wakker omstreeks 7.30u. Iedereen zat, met kleine oogjes, aan het ontbijt om 7.45u. We hadden, na de fuif van gisteren, niet anders verwacht. We genoten een laatste keer van de Oostenrijkse pistolets, daarna maakten we geen picknick.

We vertrokken tijdig naar de Reiteralm, zodat de pistes er nog fantastisch bijlagen. De kinderen deden nog een allerlaatste inspanning om de pistes onveilig te maken. We sloten de skidag af met een tevreden gevoel en zonder zieken / gekwetsten. Alleen Jelte kon de laatste 2 dagen niet skiën wegens een kleine spierscheur.
Op de middag kregen de kinderen allemaal frietjes en een drankje.

We werden met de plaatselijke skibus naar het Astlhof gebracht. Daarna gingen we aan de slag: douchen, opruimen en inpakken. We leerden dat de kinderen dat helemaal niet gewoon zijn. We hebben bij heel wat kinderen (meer dan) een handje moeten toesteken (en dat is nog lichtjes uitgedrukt!!

De bus is ingeladen en het avondeten werd genuttigd. De laatste groeten werden voorgelezen. Nu volgt nog de diploma-uitreiking van het skiën. De buschauffeur en zijn gevolg zullen vertrekken omstreeks 19.45u.

We communiceren nog wat het verwachte aankomstuur zal zijn op de parking van Spectrum Kampenhout, via de website en ook via de Facebookpagina!

Groetjes van Jeffrey, Björn, Luc, Inne en Stef