Skiklassen 2016 – dag 7 – 1 april

Beste ouders,

Hier toch nog een kort verslag van vandaag 1 april. Voor alle duidelijkheid, er staan geen aprilgrappen in.
We zijn vandaag gaan skiën op de Reiteralm. De verplaatsing naar daar maakten we met de Planaibus, de terugkeer deden we met onze eigen bus.
De kinderen brachten het er allemaal prima vanaf. Ze zijn er deze week met rasse schreden op vooruit gegaan. Een dikke proficiat dus voor alle kinderen, want de kwaliteit van de sneeuw nam in de loop van de week alleen maar af door de hoge temperaturen.

Op dit moment (tussen 17u en 19u) nemen de kinderen nog een verfrissende douche en worden de koffers ingepakt. Op de ene kamer vraagt dit al wat meer werk dan bij een andere. Je vraagt best aan je zoon/dochter hoe zij het ervan af brachten!

Om 19u volgt dan het laatste avondmaal voor de afreis. We zullen ons alvast laten verrassen, want we weten nog niet wat op het menu staat. Nadien staat het uitreiken van de diploma’s op het programma. Daarna nemen we afscheid van de mensen van het Astlhof en van de monitoren en vertrekken we terug richting België.

Het vertrek is voorzien om 20u, de aankomst in Kampenhout omstreeks 11u op zaterdag 2 april. We verwittigen de ouders tijdig, zodat de telefoonketting kan opgestart worden. We rekenen  erop dat alle ouders hierin hun verantwoordelijkheid nemen. We zijn immers graag allemaal ter plaatse als de kinderen aankomen op de parking in Ter Bronnen.
Files en uitgebreide controles aan de grensovergang kunnen nog roet in het eten gooien. Gelieve de gsm dus dicht in de buurt te houden.

Wat betreft de foto’s: op dit moment is er een probleem met het uploaden van de foto’s. Dit ligt vermoedelijk aan het beperkte internet van het Astlhof. De foto’s van de laatste dagen zullen dus gepost worden op zaterdag 2 april.

Wij wensen alle ouders te bedanken voor het blindelings vertrouwen, wij hebben als leerkrachten enorm kunnen genieten van deze fantastische groep kinderen. We kijken met een mooi gevoel terug naar deze skiweek en houden heel wat knappe herinneringen over!

Zonnige en prettige skigroetjes

Meester Dimitri en meester Stef

2 reacties

  1. Katty schreef:

    Dankjewel om onze kinderen een superleuke week te bezorgen!

  2. Marinka schreef:

    Nogmaals bedankt!